Predstavljen web portal "Mentalno zdravlje grada Zagreba"

7.2.2022.

Zagreb, 1. veljače 2022. - Gradonačelnik Grada Zagreba, g. Tomislav Tomašević javno je predstavio pokretanje web portala o mentalnom zdravlju.
 

Uzimajući u obzir svakodnevni porast rizičnih čimbenika, ali i činjenicu da su poremećaji mentalnog zdravlja u porastu, skrb o mentalnom zdravlju jedan je od prioriteta u radu i djelovanju Grada Zagreba. Potreba za unaprjeđenjem dostupnosti i kvalitete usluga u području mentalnog zdravlja dodatno se ukazala tijekom COVID-19 pandemije i potresa koji su pogodili grad Zagreb, a s ciljem zaštite mentalnog zdravlja građana grada Zagreba. Na tragu toga da Grad Zagreb bude mjesto okupljanja svih ideja i projekata, izrađen je web portal koji služi kao centralno mjesto informiranja građana o mentalnom zdravlju.
 

Ovim web portalom objedinjeni su projekti Grada Zagreba i gradskih zdravstvenih ustanova na jednom mjestu te će se brojni drugi projekti koji se financiraju iz Proračuna Grada Zagreba u području zaštite mentalnog zdravlja učiniti vidljivijima za šire skupine građana.
 

Pozivamo vas da uživate u virtualnoj šetnji vrlo korisnim i vrijednim sadržajima ovoga portala: https://mentalnozdravlje.zagreb.hr/


Više o predstavljanju web portala "Mentalno zdravlje grada Zagreba" molimo pročitajte ovdje https://www.zagreb.hr/predstavljen-web-portal-mentalno-zdravlje-grada-za/177041KBSD Mentalno zdravlje web portal